Vraag maar

25 augustus 2015

Wil je een spreekbeurt of boekbespreking doen over een boek van mij? Als je het leuk vindt om me nog iets te vragen, kun je me een mail sturen. Zoals bij Kars bijvoorbeeld. Hij schreef:

ik heb gisteren mijn spreekbeurt gehad. Het ging heel goed. Ik heb jouw email ook voorgelezen. Ze vonden het heel leuk dat je echt gereageerd hebt. Meester geloofde dat eerst niet…

Reacties

 

 1. Boris Mensink

  24-09-2015 09:25

  Ik heb jouw boek Spinder gelezen voor school, voor de boekenkring. Ik heb dyslexie, maar kon dit verhaal toch heel makkelijk lezen. (ik ging maar door!) Ik vind insecten heel erg leuk.Houd jij ook van insecten? Ik hoop dat de film gaat uitkomen. Speel je dan zelf ook mee? Ik wil wel meedoen!
  Succes, groetjes en een high five van Boris Mensink (11 jaar)

 2. Thijs Thurlings

  31-10-2020 11:51

  Hoi Simon van der Geest,
  Ik mag elk jaar in de Kinderboekenweek een leesboek kiezen van m’n opa en oma. Vorig jaar heb ik gekozen voor uw boek Spinder. Ik werd erg aangetrokken door de insecten tekeningen op de kaft en toen ik de achterkant las, leek me het een heel boeiend boek. Ik ga volgende week mijn boekpromotie over uw boek houden. Ook moest ik een boekverslag maken en zelf tekeningen erbij maken. Ik heb ook geprobeerd insecten tekeningen te maken, ze zijn best goed gelukt vind ik zelf. Ik heb nog een vraag voor u. Lijkt u als kind een beetje op de hoofdpersoon Hidde en verzamelt u ook insecten? Ik zou zelf graag een wandelende tak willen hebben. Ik houd erg van alles in de natuur. Groetjes van Thijs

 3. simon

  1-11-2020 18:45

  Hallo Thijs!
  Wat leuk! Ben wel benieuwd naar je tekeningen…
  En ja, als kind was ik ook vaak op zoek naar insecten, net als Hidde. Ik deed ze dan in jampotjes en probeerde ze na te tekenen of ik bouwde doolhoven voor ze of zo. En nog steeds verzamel ik insecten.
  Wandelende takken zijn leuk! Wij hebben ze ook gehad. Maar ze kregen wel heel veel kleintjes…
  Veel plezier met je boekpromotie!

Boeken

Theater